RESTAURANT

GJETHJA RESTAURANT

Dhomë ngrënie me një tarracë dhe një pamje mahnitese të maleve e cila ofron mëngjes të plotë dhe një menu la carte për drekë dhe darkë që përmban kuzhinë lokale dhe ndërkombëtare me zgjedhje të shkëlqyeshme të pijeve.

BAR KAFE

OPERA BAR KAFE

Në mëngjes është vendi ideal për kafe të sapo gatuar para se të filloni ditën tuaj dhe vendi i përsosur për të pushuar dhe te relaksoheni pas një dite të ngarkuar në Brezovica. Menuja e gjerë ofron kafe të sapo krijuara, çajra të rregullt ose bimor, kokteje alkoolike dhe joalkoolike, birra vendase dhe të importuara, pije alkoolike premium, snacks dhe ëmbëlsira.

KLUB NATËS

MAGNET KLUBI NATËS

Magnet Klub nate një vend ku çdo mysafir i hotelit e gjen vetveten në të. Pas një dite të gjatë një zbavitje dhe rehati në mbrëmje është e mirëseardhur për të gjithë pushuesit. Magnet Night Club posedon tryezën e bilardos, vendi i pikados (shigjetës), përzgjedhje e larmishme e pijeve, koktejeve tërheqëse të shoqëruara me meze të lehta.

SHEFQET MAKOLLI

Executive Chef

"Pasioni, kreativiteti dhe eksperienca e kthejnë gatimin në art"

  SEND US

  AN EMAIL

  Mirësevini!

  SHËRBIM NË DHOMË

  Shërben zgjedhjen e plotë të menusë edhe kur dëshironi të darkoni në dhomën tuaj. Nëse preferoni luksin e mëngjesit në shtrat si zgjimin tuaj, një meze të lehtë në mes të pasdites ose një darkë romantike stafi ynë profesional do të sigurojë që gjithçka të jetë ashtu si ju dëshironi.

  SHIKO HARTËN